“Veel respect voor de jury”

18/05/2017

Eerste reactie winnaar European Architecture Awards 2017 - ‘Industry’

“Het feit dat de jury van zo’n hoge kwaliteit was, doet mij veel plezier.” Bij Coussée & Goris architecten - die de award voor de categorie ‘Industry’ wisten te veroveren - hadden ze veel lof voor de jury. “Meneer De Wispelaere van Charles Vandenhove & Associés bijvoorbeeld is iemand voor wie we al bijzonder veel aanzien hadden in onze studententijd. Hij slaagde erin dingen te maken die niet mainstream zijn, maar eigen aan zijn persoon. Op dat vlak is hij een inspiratiebron geweest”, aldus Klaas Goris.

Een pluim op de hoed van de RCR Arquitectes mocht natuurlijk niet ontbreken, want het crematorium in Holsbeek was een samenwerking met hun Spaanse partner. “We vinden het heel belangrijk om ook uitdrukkelijk onze Spaanse vrienden van RCR Arquitectes te bedanken. We werken al jarenlang met hen samen en dit project is net zo goed hun verdienste als die van ons.”

By continuing your visit on this site, you accept the use of cookies to propose you customised services and adapted offers. Read more