Grootste vastgoedbeurs van België trekt naar Knokke

29/03/2018

Knokke wordt nog wat meer zoals Cannes. Terwijl de Franse badstad de Mipim-vastgoedbeurs huisvest, komt de Belgische tegenhanger REALTY in 2019 naar Knokke-Heist. Dat past in de ambitie om een echte congresstad te worden.


 

Wat hebben Cannes en Knokke-Heist gemeen? Ze zijn kuststeden, zijn duur (vooral voor vastgoed) en trekken de beau monde aan. Een belangrijk verschil was dat Cannes al jaren de gaststad is van een topvastgoedbeurs: Mipim, het grootste congres voor professioneel vastgoed in Europa. Knokke-Heist bleef met zijn congresje voor kustvastgoed in de schaduw van REALTY, sinds 2008 het jaarlijkse rendez-vouspunt voor wie in België van ver en dichtbij te maken heeft met vastgoed.

Maar volgend jaar krijgt ook Knokke-Heist een grote vastgoedbeurs. REALTY verhuist voor zijn elfde editie van Tour & Taxis in Brussel naar de kust. De organisatie hoopt bezoekers aan de Noordzee meer entertainment te kunnen bieden en langer op de beurs te houden, zegt Mathieu Van Marcke, algemeen directeur van REALTY. 'Te veel mensen zakten pas naar Tour & Taxis af voor de avondcocktails. Dat moest anders. Knokke-Heist lijkt misschien een clichématige keuze, maar de badstad biedt een ideaal kader. Net als op Mipim in Cannes zullen bezoekers tussen de conferenties en de meetings naar de standen op het strand kunnen trekken. Het zijn net die extra's die Mipim zo de moeite waard maken.'


Bron: tijd.be

>> lees meer


Do not miss the biggest event within the real estate sector!

>> Register today to attend REALTY

REALTY is the most important gathering of real estate professionals in Belgium and Luxembourg. This event brings you in contact with all key players in the property market – all in one place, in just two days. REALTY will take place on 16 & 17 May 2018, at Tour & Taxis Brussels.

 

By continuing your visit on this site, you accept the use of cookies to propose you customised services and adapted offers. Read more