Realty moet het Davos van het Belgische vastgoed worden

04/05/2018

REALTY, de vakbeurs voor Belgische vastgoedprofessionals, vindt nog één keer plaats in Tour & Taxis in Brussel. Volgend jaar verhuist de vernieuwde beurs naar Knokke.


Mathieu Van Marcke, sinds 2006 topman van het communicatiebureau hooox, heeft vorig jaar de teugels van Realty in handen genomen. De vakbeurs, die dit jaar plaatsvindt op 16 en 17 mei, is op zoek naar een nieuw elan. Vanaf volgend jaar snuift ze de Belgische kustlucht op.

Realty verhuist in 2019 naar Knokke. Is dat nodig om te kunnen overleven?

MATHIEU VAN MARCKE. "Nee. Financieel gaat het heel goed met Realty. Maar toen Eric Everard (eigenaar en CEO van beursorganisator Artexis Easyfairs, nvdr) me vroeg de fakkel in februari 2017 over te nemen, was het actieplan duidelijk. Gregory Olszewski heeft Realty gelanceerd en er in zeven jaar de grootste Belgische vastgoedbijeenkomst van gemaakt. De drie jaren daarna is het langzaam achteruitgegaan. Ik moet voor vernieuwing en een nieuw elan zorgen."

Hoe wilt u dat aanpakken?

VAN MARCKE. "In de eerste plaats is Realty voor mij geen beurs, maar een evenement. Die herpositionering is belangrijk. Er was ook een kwaliteitsprobleem. Realty trok meer en meer leveranciers van diensten en producten aan, waardoor de vastgoedsector zich er niet langer thuis voelde.


  bron:Trends/Tendances

>>Read more


Do not miss the biggest event within the real estate sector!

>> Register today to attend REALTY

REALTY is the most important gathering of real estate professionals in Belgium and Luxembourg. This event brings you in contact with all key players in the property market – all in one place, in just two days. REALTY will take place on 16 & 17 May 2018, at Tour & Taxis Brussels.

 

By continuing your visit on this site, you accept the use of cookies to propose you customised services and adapted offers. Read more